ALLVIEW project tijdens de Yecla Meubelbeurs 2023

jun 6, 2023

De 2023-editie van de Yecla Furniture Fair vond plaats van 22 tot 26 mei en bracht meer dan 4.000 professionals van over de hele wereld in meubel-, hout- en aanverwante industrieën samen.
 
Afgezien van de relationele en commerciële activiteiten, is de Yecla Furniture Fair opnieuw het centrum van innovatie en nieuwe technologieën geworden. CETEM maakte van de gelegenheid gebruik om het ALLVIEW-project op de eigen stand voor te stellen aan bedrijven en studenten in de sector, maar ook aan toekomstige ondernemers die ook de beurs bijwoonden.
 
Bovendien was de aanwezigheid van CETEM een aantrekkingspunt op de show met het metaverse-project toegepast op de meubelsector, inclusief enkele van de outputs die onder ALLVIEW zijn ontwikkeld. Bezoekers konden zien hoe mixed reality, de som van virtuele en fysieke realiteit, al een realiteit is, waardoor het fysieke en het virtuele zich vermengen en op elkaar inwerken, wat een nieuwe weg en nieuwe toepassingen op het gebied van meubels opent.