ALLVIEW-project aanwezig bij het 2022 Forum on Vocational Excellence

nov 22, 2022

Op 15 en 16 november vond het 2022 Forum on Vocational Excellence plaats in San Sebastian, Spanje, in het TABAKALERA International centre for contemporary culture.  Tijdens de 2 dagen durende conferentie kwam de Europese CoVE samen om te discussiëren over de initiatieven en geïmplementeerde ontwikkelingen.  Het evenement werd georganiseerd door de Europese Commissie en de Baskische regering, met de steun van de Europese Stichting voor Opleiding (ETF), Cedefop en EACEA, de Community of Practice on CoVEs en Katapult.    De conferentie werd georganiseerd dankzij een duidelijke agenda en meer dan 300 mensen in heel Europa namen eraan deel.  Het consortium van het ALLVIEW project maakte van de gelegenheid gebruik om bij te dragen aan deze evenementen, zowel voor het analyseren en  opdoen van kennis van de andere betrokken organisaties als voor het presenteren van de resultaten die zijn bereikt in de eerste 2 jaar van het project.  De belangrijkste doelstellingen van de conferentie waren: 

  • Om het CoVE intitiatief te promoten met het oog op netwerken.  
  • Regionale, nationale en internationale entiteiten betrekken en kennis te maken met het CoVE-systeem . 
  • Om de mogelijkheid van het Erasmus+-programma over heel Europa te verspreiden.  
  • Om het bewustzijn over het onderwerp sociale inclusie te vergroten 
  • Om meer te weten te komen over nieuwe onderwerpen en entiteiten te inspireren om deel te nemen aan de CoVE-sector. 

Het ALLVIEW consortium was erg blij om eraan deel te nemen en het was een geweldige ervaring voor alle leden die betrokken waren.   Om meer te weten te komen over het project volg de sociale media-accounts: Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.  Klik hier om de promotievideo van het project te bekijken!