Alle partners samen voor de 4e Consortium vergadering

mrt 17, 2022

In de 2 dagen is de aandacht gevestigd op: het Platform dat de afgelopen maanden is ontwikkeld. Het ALLVIEW-platform zal de servicegerichte architectuur van huidige tools met vergelijkbare doelen verbeteren dankzij de drie dimensies / gebruikersprofielen in één systeem. het zal het eerste platform zijn op basis van hout- en meubelsectoren. de ontwikkeling van nieuwe curricula en leerresultaten in de volgende onderwerpen: Industrie 4.0, Circulaire Economie, Ambient Assisted Living en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Partners zijn betrokken bij het zoeken naar bestaande curricula op basis van verschillende innovatieve onderwerpen in de hout- en meubelsector en bij het ontwikkelen van nieuwe die de behoeften van de verschillende doelgroepen in het huidige panorama begrijpen. de nieuwe tools en lesmethodes met behulp van AR/VR en 3D-printen. In dit geval ontwikkelen sommige experts in 3D-printen en Virtual, Augmented en Mixed reality een reeks oefeningen die het mogelijk maken om het technische aspect op een betere manier te begrijpen. het verzamelen van beleid en goede praktijken met betrekking tot de maatschappelijke en verantwoordelijkheid van bedrijven in de W&F-sectoren, zowel vanuit het oogpunt van de onderneming als vanuit het oogpunt van de beleidsmaker. Partners ontwikkelden al een rapport dat een verzameling is van regionaal, nationaal en Europees mvo-beleid. Nu analyseren ze enkele goede praktijken die als voorbeeld kunnen worden gebruikt voor belanghebbenden. de Europese mobiliteit. Docenten en studenten uit heel Europa zullen worden betrokken bij enkele opleidingsmobiliteiten die hen in staat zullen stellen om de verschillende materialen en opleidingsactiviteiten te ontdekken die zijn ontwikkeld op basis van hun behoeften en de goede praktijken in beide 2 sectoren W &F in de verschillende landen. de Blauwdruk (governance) strategie op het gebied van Meubel- en Houtsector. Tijdens de bijeenkomst nam ook een vertegenwoordiger van het ENE &Centers of Vocational Excellence (CoVE’s) team plaats en legde uit wat het doel is van CoVE’s, dat er in de wereld niet zo veel zijn en welke het nieuwe perspectief zijn om concurrerend te zijn. De bijeenkomst had ook een deel dat inherent was aan management-, kwaliteitsborgings- en verspreidingsactiviteiten. Partner komt opnieuw bijeen op 9 en 10 mei in Amsterdam, dit keer in aanwezigheid. Om meer te weten te komen over het project volg de sociale media-accounts: Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn Bekijk de promotievideo van het project.