D3.1 Keuze technologieën gerelateerd aan AR, VR en MR

jan 12, 2022

Dit document geeft de resultaten van de taak “T3.1: identificatie van technologieën AR, VR, MR” in het kader van WP3 “KET Kit voor training in de hout- en meubelsector” weer.
Het doel van dit rapport is het uitvoeren van een diepgaande research over Augmented Reality, Virtual Reality en mixed reality technologieën, om te achterhalen welke het meest gepast en voordelig zijn voor het gebruik in opleiding en onderwijs, meer specifiek in de meubel- en houtsector. Enkele voorbeelden van het gebruik van deze boeiende technologieën in de opleidingen in de hout- en meubelsector worden getoond. Er wordt ook verwezen naar die software- en hardwarehulpmiddelen die op dit moment beschikbaar zijn en naar die die het consortium zal gebruiken nadat de studies uitgevoerd werden voor de implementatie van de volgende taken: ontwikkeling van VR/MR/ 360° video omgevingen en interessante oefeningen voor trainingen in de sector.
 
Je kan het rapport hier downloaden.